0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KLADIONICE SUMNJAJU U PARTIZAN: Crvena zvezda glavni favorit za titulu prvaka Srbije uprkos -6 na tabeli!

Objavljeno: 22.11.23 u 16:11

Čeka nas velika borba

Nastavlja se uzbuđenje u Superligi Srbije, a večiti rivali, Partizan i Crvena zvezda, suočiće se sa izazovima u predstojećim mečevima. Partizan, trenutni lider na tabeli sa 40 osvojenih bodova, suočiće se sa TSC-om kod kuće od 18.30 časova, dok će Crvena zvezda, sa 34 boda, gostovati ekipi Vojvodine u Novom Sadu od 16.00 časova.

Uprkos trenutnoj bodovnoj prednosti Partizana, bukmejkeri ne smatraju ih favoritima za osvajanje titule na kraju sezone. Crvena zvezda ima kvotu 1,50 (verovatnoća 65%), dok je kvota na Partizan postavljena na 2,50 (verovatnoća 33%). Ostale ekipe, uključujući TSC, Vojvodinu, Čukarički i Spartak iz Subotice, imaju značajno više kvote, od 15 do 100.

S obzirom na predstojeći odloženi večiti derbi zbog Dana žalosti krajem decembra, očekuje se da će se borba između Partizana i Crvene zvezde dodatno zahuktati, a fudbalski navijači nestrpljivo očekuju sledeće poteze u trci za titulu u Superligi Srbije.

9
9
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter