2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MOŽE LI PARTIZAN DA NASTAVI NIZ? Objavljen termin derbi meča između crno-belih i TSC-a!

Objavljeno: 20.11.23 u 14:20

Ozbiljan ispit za lidera na tabeli

Uoči narednog vikenda, fudbalski klub Partizan se suočava s izazovnim derbijem u Superligi Srbije protiv ekipe TSC-a, koja je jedina uspela da osvoji bodove protiv crno-belih u prvom prvenstvenom kolu (3:3). Utakmica će biti odigrana u subotu, 25. novembra, s početkom u 18:30 časova, a ljubitelji fudbala moći će pratiti direktan TV prenos na Areni sport Premium 1.

Ipak, Partizan će biti oslabljen za ovaj susret jer će im najbolji napadač, kako Partizana, tako i cele lige, Mateus Saldanja, biti nedostupan. Saldanja je zaradio četvrti žuti karton u duelu sa Čukaričkim, što automatski znači suspenziju na jednu utakmicu.

S druge strane, dobra vest za stručni štab Partizana jeste povratak desnog beka Aranđela Stojkovića, koji se oporavio od problema sa tetivom stopala. Stojković trenira već nekoliko dana, a nadaju se da će biti spreman za duel sa TSC-om. Vredno je napomenuti da je Stojković do letos branio boje TSC-a pre nego što je Partizan aktivirao otkupnu klauzulu.

Isto tako, Ksander Severina, koji je napustio teren zbog povrede zadnje lože u prethodnom meču sa Čukaričkim, oseća se znatno bolje nakon tretmana medicinskog tima i takođe će biti na raspolaganju treneru Igoru Duljaju.

S obzirom na sve ove faktore, navijači mogu očekivati uzbudljiv revanš između Partizana i TSC-a, gde će domaći tim nastojati da se revanšira za remi u prvom kolu sezone.

34
3
2 Komentara
  1. Crnokošuljaši u strašnom nizu..
    U lopovluk novi kreće crno-bela žgadija,
    radiće svašta što niko drugi neće,
    namestiće se titula..,

    0
    7
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter