0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Starsport

NOVAK PONOVO ISPISAO ISTORIJU: Trijumfom na Završnom mastersu u Torinu poslao Federera u zaborav (FOTO)

Objavljeno: 19.11.23 u 20:20

Ovde mu niko više nije ravan

Srpski teniser Novak Đoković nadigrao je Janika Sinera u okviru završnog mastersa. Turnir se održava u Torinu, pa nije teško pretpostaviti ko je večeras imao veću podršku, ali znamo kako to utiče na Novaka i njegovu igru.

Sjajnim tenisom srpski as ostavio je Sinera bez previše šansi. Prvi set dobio je sa 6:3, dok je u drugom setu ponovo demonstrirao zašto je najveći ikada. Drugi set pripao mu je rezultatom 6:3, nakon nešto veće borbe nego što je to bio slučaj u prvom setu.

Novak je pobedivši Sinera sedmi put osvojio Završni masters u godini, po čemu je postao apsolutni rekorder i u ovoj kategoriji.

Pre ovog turnira, ĐokovićR je po toj statističkoj kateogriji delio čelo tabele sa Rodžerom Federerom, koji je takođe imao šest pehara, ali se Srbin trijumfmom u Torinu osamio na vrhu, pa mu više ni ovde niko nije ravan. Po pet trofeja imaju Pit Sampras i Ivan Lendl, dok je na četiri titule Ilia Nastase.

 

 
11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter