0
Evroliga

FOTO: Printscreen/YouTube

TERZIĆ O KK CRVENA ZVEZDA: „Država je mnogo pomogla, moramo da očekujemo rezultate!“

Objavljeno: 19.11.23 u 14:34

Jasno je da je uložen veliki novac

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, izneo je stavove o aktuelnim fudbalskim i košarkaškim temama tokom jutarnjeg gostovanja na TV Prva. Govoreći o ulaganjima i podršci države, Terzić je istakao značajna razmišljanja o razlikama između košarke i fudbala.

Jako mi je drago što je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, stvari nazvao pravim imenom. Košarkaški klubovi, oba naša najveća kluba, imaju pomoć kakvu nemaju klubovi u Evropi, ni Real, ni Barselona, ni Olimpijakos. Hvala mu na prepoznavanju toga,“ rekao je Terzić.

Terzić je naglasio da očekuje velike rezultate u košarci zahvaljujući podršci države, dok je istovremeno izrazio izazove s kojima se suočava fudbal.

Na žalost, fudbal je otišao u galaksiju, pre svega zbog TV prava. Jako je teško igrati Ligu šampiona. Neko kaže da je prevelik zalogaj igrati Ligu šampiona, to kaže i predsednik, ali mi toga ne možemo da se odreknemo,“ dodao je.

Terzić je pohvalio napore države u rešavanju osnovnih problema, posebno infrastrukture u sportu.

Ono što hrabri sve sportiste i ljude koji vole sport u Srbiji, to je što je država prepoznala osnovni problem, a to je infrastruktura. Mnogo velikih očekivanja, ambicija, u Evropi i svetu smo prepoznati po sportu,“ naglasio je Terzić.

Terzić je takođe istakao značaj podrške države sportistima, naglašavajući da su sada dobro nagrađeni, što šalje snažnu poruku o podršci onima koji se bave sportom i koji igraju za državni dres.

5
8
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter