0
Košarka

Crvena Zvezda's Filip Petrusev during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

REPREZENTATVICU SRBIJE NOVA ŠANSA IZNENADA: Navodno potpisuje za Oli, ali sada mu se otvaraju vrata najjače lige sveta!

Objavljeno: 18.11.23 u 11:20

Priča oko Filipa Petruševa se nastavlja.

Filip Petrušev bi posle kratke igre u NBA ligi mogao da se vrati u Evropu i ponovo zaigra u Evroligi, a ovu vest preneo je grčki portal sport24.gr. Danas se i oglasio italijanski insajder Alesandro Luiđi, koji je s vremena na vreme umeo da pogodi sa informacijama vezanim za Evroligaše.

 

Ipak, od svega ovoga postoji šansa da se ništa ne ostvari, zato što se Fića Petrušev možda ponovo nađe u planovima trenera, jer Majk Braun u narednih šest do osam nedelja neće moći da računa na Aleksa Lena, igrača koji pokriva pozicije kao i srpski košarkaš.

Bilo kako bilo, ovo će vrlo verovatno produžiti sagu oko povratka u Evropu našeg reprezentativca, a konačni ishod čitave priče ostaje da vidimo u narednim danima ili nedeljama.

 

4
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter