0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

MICIĆ ODIGRAO NAJBOLJU PARTIJU U NBA LIGI: Bogdan Bogdanović odličan u trijumfu Atlante! (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.23 u 08:55

Solidni nastupi Srba u Americi

Vasilije Micić, srpski košarkaš u dresu Oklahome siti Tandera, vratio se na teren protiv San Antonija s neviđenom snagom. Trener Tandera, Majkl Degno, nije krio oduševljenje, opisujući Micićevu igru kao da je uvek bio deo sastava Oklahome.

Micić je dominirao 19 minuta na terenu, postigavši rekordnu NBA partiju sa osam poena, četiri asistencije i jednim skokom, uz dva precizna šuta za tri poena. Njegov doprinos bio je ključan u ubedljivoj pobedi nad Sparsima rezultatom 123:87.

Najbolji strelac Tandera bio je Šaj Gildžes-Aleksander sa 28 poena, šest skokova i pet asistencija, postavši takođe rekorder u svojoj karijeri sa sedam ukradenih lopti.

Osim Micića, i drugi srpski košarkaš, Bogdan Bogdanović, briljirao je na parketu. On je započeo meč za Atlantu i sa 17 poena bio ključni igrač u pobedi nad Detroit Pistonsima rezultatom 126:120. Sa 34 minuta na terenu, Bogdanović je ponovio svoj rekord ove sezone i dodao tri skoka i tri asistencije. Njegovo izvanredno šutersko umeće potvrdilo ga je kao najboljeg trojkaša u istoriji Mundobasketa.

Ova dvojica srpskih košarkaša nastavljaju da ostavljaju neizbrisiv trag u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter