0
Fudbal

FOTO: Twitter/Liverpool FC

LIVERPUL SIGURAN PROTIV BRENTFORDA: 18. pobeda za redom na ‘Enfildu!’

Objavljeno: 12.11.23 u 17:15

‘Enflid’ neosvojiva tvrđava za ekipu Tonija Franka.

Fudbaleri Liverpula dočekali su Brentford na svom stadionu u okviru 12. kola engleske Premijer lige od 15 časova. ‘Redsi’ su ostvarili trijumf rezultatom 3:0, a ovo je 18. utakmica za redom koju nisu izgubili na svom stadionu i nastavili sa odličnim partijama kao domaćin.

Ova pobeda je odlično došla nakon poraza od Tuluza Ligi Evrope 1:0. Treba pomenuti da su timu Jirgena Klopa poništena dva gola Darvina Njunjeza zbog ofsajda. Mrežu gostiju načeo je Muhamed Salah u 39. minutu na asitenciju Njunjeza i sa tim rezultatom (1:0) se otišlo na odmor.

Nastavio je Liverpul sa sjajnom igrom i u drugom delu, a u 62. minutu je Salah postigao svoj drugi susret na meču i udvostručio prednost ‘Redsa’. Nastavili su domaći fudbaleri da dominiraju, a tačku na utakmicu stavio Žota u 74. minutu. Nakon ove pobede  Liverpul se nalazi na drugom mestu sa 27 bodova i u narednom kolu igraju derbi protiv Mančester sitija.

Sa druge strane Brentford je sada na 10. poziciji a sledeći meć ih očekuje protiv Arsenala na svom terenu.

Standings provided by Sofascore
1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter