0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZAHID JASAN: ‘Imamo dovoljno kvalitetan tim da se suprotstavimo Crvenoj zvezdi!’

Objavljeno: 12.11.23 u 15:50

‘Cilj nam je da nastavimo dobre rezultate i osvojimo titulu.’

Fudbaler Partizana, Gajas Zadih je u intervjuu za Mozzart Sport govorio o očekivanjima i ciljevima za nastavaka sezone.

-Cilj nam je da nastavimo dobre rezultate i osvojimo titulu, potom igramo Ligu šampiona. Da bismo postigli zacrtano potrebno je da nastavimo u istom smeru, ostanemo kompaktni i ujedinjeni. Pokazujemo dosta strasti i volje. Imamo veliku želju. Neke su utakmice lakše, neke teže, ali to je fudbal, kada naiđe veće iskušenje neophodno je da se pokažemo u najboljem svetlu – istakao je on.

Smatra da su potcenjeni.

-Smatram da smo potcenjeni, ali to je u redu. Moramo da izađemo i pokažemo da možemo da budemo konkurentni za titulu. Imamo dovoljno kvalitetan tim da se suprotstavimo Crvenoj zvezdi, sezonama je šampion i možda zato favorit za trofej, iako smo ovo kolo dočekali šest bodova ispred nje – jasan je Gajas.

Daće sve od sebe da dođu do titule.

-Rana je faza šampionata, mnogo je utakmica pred nama i sve zavisi od igara koje pružimo, moramo da nastavimo da se borimo i samo tako imamo čemu da se nadamo. Daćemo sve od sebe da osvojimo Mozzart Bet Superligu – naveo je Norvežanin.

Otkrio je da je kontakt sa Partizanom postojao već neko vreme.

-Postojao je kontakt neko vreme, a privuklo me je to što sam osetio da me Partizan zaista želi. Bilo mi je to veoma važno, svi u klubu su pokazali želju da dođem. Prošlo je neko vreme od prvog kontakta do dolaska u Beograd, sezona je već počela, prolazilo je vreme dok smo razgovarali, ali sam doneo dobru odluku – poručio je.

Rekao je da se prilagodio na život u Beogradu.

-Prilagodio se brzo i srećan sam izborom. Zahvalan sam ljudima koji su mi sugerisali da je klub za koji bi trebalo da igram, kao i svima u Partizanu koji su me zaista želeli – zaključio je Zahid.

RUDI GARSIJA PRED IZLAZNIM VRATIMA ‘MARADONE’: Šampion Italije u krizi! (FOTO)

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter