0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

HOĆE LI GROBARI NAPUNITI STADION? Slobodan ulaz za utakmicu Partizan – Čukarički!

Objavljeno: 10.11.23 u 12:32

Teško je očekivati veliki broj navijača

Pred nedeljni derbi između Partizana i Čukaričkog, koji će biti odigran na domaćem terenu, uprava Partizana odlučila je da obraduje svoje navijače i omogući im besplatan ulaz na stadion. Ovom gestu se pridružuju kako bi pružili dodatnu podršku ekipi u ključnom trenutku sezone.

Iako su crno-beli tokom cele sezone igrali bez prisustva svojih najvernijih navijača na domaćem terenu, ova odluka menadžmenta ima za cilj da dodatno motiviše ekipu pred važan susret sa Čukaričkim. Slobodan ulaz za navijače crno-belih biće omogućen na zapadnoj i istočnoj tribini stadiona.

Očekuje se da će atmosfera na stadionu biti izuzetno energična, s obzirom na veliku podršku koju pristalice Partizana pružaju svojoj ekipi. Poslednje utakmice na domaćem terenu, koje su obeležile brojne pobede, pokazale su značajan uticaj navijača na igru tima.

Partizan trenutno drži lidersku poziciju u Superligi Srbije, čvrsto učvršćena pobedom u Novom Pazaru. Derbi sa Čukaričkim predstavlja važan ispit, a besplatan ulaz za navijače dodatno će unaprediti sportski doživljaj i podršku koju tim očekuje u nedeljnom meču. Utakmica počinje u 19 časova, a direktan TV prenos biće dostupan na Arenasport Premium 1 kanalu.

9
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter