0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

JOKIĆ IMAO SVOJ ŠOU NA KONFERENCIJI POSLE SUSRETA: ‘Pa da počnemo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.23 u 09:35

Somborac vidno raspoložen.

Košarkaš Denvera, Nikola Jokić je nakon pobede nad Nju Orleansom na konferenciji za štampu imao svoj šou. Naime, kada je došao seo je i imao svoj monolog, a novinarima poručio ‘Znam šta ćete da me pitate, pa da počnemo.’ Zatim je odradio analizu utakmice i u njoj rekao sve što je bilo potrebno.

 -Džulijan je baš bio dobar danas. IMao je veliki uticaj danas na igru, doneo nam je energiju koja nam je bila potrebna da pogađamo. Imamo puno samopouzdanja sa njim na terenu. Mislim da bi samo mogao da bude malo agresivniji, zbog njega samog. On gleda da igra za druge, što hje dobro, ali mislim da bi nam pomoglo da je malo agresivniji – istakao je on.

Dodao je da je treća četvrtina bila neverovatna.

– Takođe, treća četvrtina nam je bila zaista neverovatna. Posebno, posle prvog poluvremena kada nismo imali energiju i kada se lopta nije kretala. Završili smo meč sa 37 asistencijama i 9 izgubljenih lopti. U provm poluvremenu nismo igrali za druge. Neću reći, sebičnu košarku, ali imali smo mnogo pokušaja za tri poena. Nismo imali fokus u prvom poluvremenu, ali smo dobili meč u drugom poluvremenu – naveo je Jokić.


Podsetimo, tim Majka Melouna savladao je ekipu Nju Orleansa rezultatom 134:116, a Nikola Jokić je postigao istorijski tripl-dabl sa 35 poena, 14 skokova i 12 asistencija. Takođe, ovo je bio njegov 108. tripl-dabl čim je prestigao Lebrona Džejmsa Džejsona Kida.

KAKAV MOMENAT: Teo se u toku utakmice okrenuo i obratio svom sinu – Bogdan je ‘ukrao šou’ sinoć! (VIDEO)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter