5
Evroliga

(190903) -- NANJING, Sept. 3, 2019 (Xinhua) -- Ioannis Bourousis (L) of Greece passes the ball past Bruno Caboclo of Brazil during the group F match between Greece and Brazil at the 2019 FIBA World Cup in Nanjing, east China's Jiangsu Province, Sept. 3, 2019. (Xinhua/Han Yuqing)

TO JE TO: Procureo video novog pojačanja Partizana koji sve otrkiva! (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.23 u 21:30

Prethodnih dana se mnogo pominjalo, a sada je na indirektan način stigla i potvrda. Nema više dileme, Bruno Kaboklo je novi centar Partizana!

Mediji su već preneli da su Kaboklo i Partizan postigli dogovor, ali je postojao problem oko pravila ekipe Venecije, koja je tražila obeštećenje zbog toga što je Brazilac s njima potpisao ugovor ovog leta. Trajale su pravne stvari, ali čini se da su sada rešene.

Brazilski i italijanski novinari su preneli da je Partizan navodno platio obeštećenje, i da se sada čeka samo odobrenje FIBA-e. Na društvenim mrežama je pronađen i snimak Kabokla iz Beogradske arene, gde je obavio slikanje za klub.

Ovim snimkom je jasno da je Kaboklo završio sve pravne stvari, te da je samo pitanje kada će ga Partizan zvanično predstaviti.

110
7
5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter