1
Evroliga

FOTO: Printscreen/Twitter

SCENA KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU: Majka malog navijača Crvene zvezde iz Arene se javila! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.23 u 11:50

Evo šta se na kraju desilo

Crvena zvezda se vratila na pobednički kolosek, iznenađujuće savladavši Bajern rezultatom 74:68 u dramatičnoj utakmici. Preokret je doneo Jago Mateuš, uz sjajnu igru Miloša Teodosića, ali ono što je dirnulo srca navijača dogodilo se van terena.

Na tribinama, gestovi ljubaznosti su osvetlali ovaj sportski događaj. Jago Mateuš je obećao poklon jednom dečaku koji je zaplakao od sreće zbog pobede. Osim toga, još jedan dečak je očigledno bio toliko uzbuđen zbog utakmice da nije mogao ni da gleda šut Jaga kojim je obezbeđena pobeda.

Ovaj emotivni trenutak je podeljen na zvaničnim profilima Crvene zvezde i Evrolige, prikupljajući brojne reakcije. Majka malog dečaka je izrazila zahvalnost i radost na društvenim mrežama, opisujući ovaj dan kao najsrećniji u životu svog sina.

Pre nego što je zaspao rekao je da mu je ovo najsrećniji dan u životu! Pozdrav od mame malog Zvezdaša – napisala je majka.

Sledeća velika proba za ekipu koju predvodi Janis Sferopulos je teško gostovanje Barseloni naredne nedelje, a navijači nestrpljivo iščekuju kako će se njihovi heroji nositi sa ovim izazovom nakon ovako inspirativne pobede.

14
0
1 Komentara
  1. Misliš na vas koji navijate za zvezdu , držite sve medije, neko bi pomislio ,ko ne zna, da stvarno imate navijaca kao što lupeta onaj lažni doktor.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter