0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and FC Bayern Munich at Stark Arena on November 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) ZVEZDA BEZ PRAVE IGRE I DALJE U ŽIVOTU: Bajern propustio mnogo šansi da se odlepi od crveno-belih!

Objavljeno: 02.11.23 u 19:21

Lošu košarku smo gledali u prvom delu igre

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč šestog kola Evrolige protiv ekipe Bajerna iz Minhena, a rezultat na poluvremenu je 33:35.

Veoma nefikasno je počela utakmica oba tima su se mučila da poentiraju na blio koji način, a prvi tu negativnu seriju prekida Mitrović.

U nastavku užasna šuterska forma Crvene zvezde koja je tek iz devetog pokušaja uspela da pogodi trojku, dok je Bajern postepeno bežao.

U drugoj četvrtini dosta bolja igra domaćeg kluba koji uspeva da na krilima motivisanog Miloša Teodosića dođe na samo tri poena minusa.

Do kraja ovog perioda igre Bavarci su uspeli da sačuvaju prednost sa kojom odlaze na odmor. Ključnu trojku je sa zvukom sirene pogodio Adam Hanga, kojom je vraćena Zvezda na minus 2.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter