2
Evroliga
Nikola Mirotić

FOTO: STARSPORT

MIROTIĆ ODLUČIO DA PROGOVORI: Nikola odgovorio na klevete Grobara da ga je patrijarh Porfirije odgovorio da dođe u Partizan!

Objavljeno: 02.11.23 u 17:50

Rešio je da stavi tačku na sve priče

Košarkaš Armanija, Nikola Mirotić, odlučio je da se oglasi putem svog Instagram profila kako bi demantovao klevetu koja je naneta Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Povod za Mirotićevu reakciju bila su poruke koje su Grobari, navijači Partizana, počeli da šalju na profil patrijarha Porfirija, tvrdeći da je neko od čelnika Srpske pravoslavne crkve uticao na to da Mirotić ne dođe u Partizan tokom leta.

Mirotić je odlučno demantovao ove glasine i izjavio je:

Želeći da razobličim klevetu kojom se želi naneti šteta našoj Svetoj Crkvi i njenom patrijarhu, imam potrebu da izjavim da još uvek nisam imao čast da sretnem Njegovu Svetost patrijarha Porfirija niti da sa njim, direktno ili posredno komuniciram. Nadam se da će mi se u bliskoj budućnosti ostvariti želja da ga lično upoznam i dobijem njegov blagoslov – poručio je Mirotić.

Mirotićeva iskrena izjava ima za cilj da stavi tačku na širenje neosnovanih glasina i da očuva integritet Srpske pravoslavne crkve. 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Nikola Mirotic (@nikolamirotic33)

15
28
2 Komentara
  1. Ipak nije bilo direktno,vec preko posrednika.To nemenja nista.Ostavite coveka na miru,nije trebalo da mu preti ni crkva ni drzava.To sto ga sad terate na izjave da nije licno ni predsednik ni patrijarh samo pogorsava stvari.

    0
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter