1
Domaći fudbal

Inbeom Hwang Nasser Djiga Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda - TSC, Superliga Srbije Belgrade, Serbia, on Nov. 1, 2023. 1.11.2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OGLASIO SE KAPITEN CRVENE ZVEZDE: Ružno je to što rade, oni ne žele dobro klubu!

Objavljeno: 02.11.23 u 15:40

Kapiten stao ispred ostalih.

Navijači Crvene zvezde su izrazili svoje duboko nezadovoljstvo skandiranjem na stadionu, izražavajući svoje razočaranje rečima „Kao pi… igrate.“ Osim toga, čak su dodelili žuti karton treneru Baraku Baharu. Međutim, to nije bila krajnja tačka njihove demonstracije nezadovoljstva nakon remija sa TSC-om.

Kako saznaje SportKlub predstavnici ovih strastvenih navijača su doslovno kročili do svlačionice tima, gde su odlučili da održe oštar govor i izraze svoje neslaganje prema fudbalerima i treneru Baraku Baharu. Važno je napomenuti da tokom ove neočekivane posete nije došlo do incidenata ili fizičkog kontakta, ali nije bilo nimalo prijatno za igrače i Bahara da budu suočeni sa ovom direktnom kritikom sa tribina.

Potom se pismom oglasio i kapiten kluba, Aleksandar Dragović, koji je rekao sledeće.

Ružno je ovo što pojedini mediji danas objavljuju vezano za razgovor igrača i navijača. Tu priču guraju ljudi koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi. Mi osećamo neizmernu ljubav i emociju koju naši navijači imaju prema klubu i takođe osećamo ogromnu podršku koju imamo od njih. Istina je da smo imali sastanak ispred zgrade sinoć posle utakmice, ali je to bio iskren i konstruktivan razgovor sa navijačima posle meča sa TSC-om. To su sasvim normalni razgovori koji se dešavaju između igrača i naroda koji voli Crvenu zvezdu. Shvatamo koliko ih boli svaki neuspeh i kiks, naročito kada se to odrazi na plasman na tabeli. Normalno smo razgovarali i jedni drugima rekli šta imamo. Uvereni smo da imamo kvalitet i snagu da izađemo iz ove rezultatske krize – kaže Austrijanac, pa nastavlja:

Navijači su uz nas svaki meč, svih 90 minuta. Tako je bilo i protiv TSC-a, navijali su do poslednjeg trenutka i verovali u nas. Želimo da im vratimo odnosom i igrom na terenu. Svesni smo da smo u krizi i taj razgovor sa njima će sigurno doprineti da što pre i lakše izađemo iz nje. Rekli su nam sve što im je na duši i koliko im je ovo teško palo. Nije bilo nikakvih neprijatnih tonova, a kamoli nečeg više. Opravdaćemo taj njihov odnos prema nama, kao i svih zvezdaša, koji i dalje veruju u ovaj tim, ali i kluba koji nam je dao veliku podršku. Verujem da će već protiv Radnika tribine biti solidno popunjene i da će se videti napredak u našoj igri i naravno rezultatu. Mogu samo da svima poručim da će Crvena zvezda biti šampion i ove sezone, po sedmi put uzastopno – rekao je kapiten šampiona Srbije.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

17
29
1 Komentara
  1. Nije bilo fizičkog i psihičkog nasilja uopšte. Ono bre naše, doneli su kafu i ratluk, časkali malo, ono uobičajeno, kako žena, kako deca…i na rastanku, bićemo jelte šampioni, imamo dojavu odozgo.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter