0
Evroliga
Avramović

FOTO: Starsport

AVRAMOVIĆ POSEDUJE VELIKO SAMOPUZDANJE: ‘Sa svakim možemo da igramo!’

Objavljeno: 01.11.23 u 16:35

‘Samopouzdanje je na visokom nivou.’

Košarkaš Partizana, Aleksa Avramović je pred utakmicu sa Baskonijom naveo da je španski tim promenio trenera i da će to biti dodatna motivacija za obe ekipe.

-Oni su malo u lošem ritmu, promenili su trenera, što će svakako biti dodatna motivacija za njih, a i za nas. Opet ćemo biti bez Pantera i Ponjitke koji su važni šrafovi u našoj ekipi. Samopouzdanje je na visokom nivou, igrali smo dobro, organizovano i pametno prethodne dve utakmice i dobrim delom meča protiv Mege. Jasno se zna ko šta radi. Idemo da se nadmećemo i da pobedimo – istakao je.

Pohvalio je saigrača iz nacionalnog tima Vanju Marinkovića.

-Baskonija je fantastična ekipa predvođena Vanjom Marinkovićem, on je fantastičan igrač sa kojim sam imao prilike da sarađujem ovog leta u reprezentaciji, sjajan šuter. Doveli su novog trenera, svi znaju ko je Duško, imaju sjajnog šutera Markusa Hauarda i oslanjaju se na tranziciju i šut za tri poena. To je dobar tim, fizički su fino potkovani. Protiv svakog možemo da se nadmećemo i ako smo na pravom nivou, sa svakim možemo da igramo – jasan je Aleksa.

Za Duška Ivanovića ima veliki respekt zbog uspeha koje je napravio u karijeri.

-On ima svoj pristup rada koji je za poštovanje jer je napravio velike uspehe u karijeri. Oni su trenutno u padu formi, mi smo bili pre derbija. Svaka utakmica će poslužiti da se neko podigne – poručio je Avramović.

Podsetimo, košarkaši Partizana gostuju ekipi Baskonije u petak od 20:30 u okviru šestog kola Evrolige.

KUP JE TAKMIČENJE GDE SE UVEK DEŠAVAJU IZNENAĐNJEA: Tri senzacije ovog popodneva!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter