8
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Crvena Zvezda, ABA Liga, ABA Liga, Belgrade, Serbia, on Oct. 30, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA KAKVU JE TUŽNO GLEDATI: Bezlični igrači, nula karaktera i užasno selektiran tim recept su za propast!

Objavljeno: 30.10.23 u 22:42

Zvezda se propisno osramotila.

Drugi put u svega nekoliko dana Zvezda je pretrpela poraz u ‘večitom derbiju’. Partizan je izuzev prve deonice pokazao da je dosta bolji, konkretniji i ozbiljniji tim od čete sa Malog Kalemegdana.

A šta je problem?

Pa pre svega to što ovaj tim nema ličnost. Nema karakter. Nema inat. Dozvoljava Zvezda nekoliko puta ove sezone da rivali vrlo redovno i olako uspevaju da vrate iz dvocifrenog minusa.

Šabaz Nejpir je neko ko je došao da bude lider, ali je trenutno sve sem toga. Bezličan u odbrani, a potom i veoma neuravnotežen u napadu. Ali nije ni on jedini krivac, štaviše.

FMP – Crvena Zvezda, ABA Liga, Belgrade, Serbia, on Oct. 23, 2023.
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Derbije su izabranici trenera Sferopulosa izneli kao da je reč o basketu u kraju, a ne kao da je u pitanju duel sa najvećim rivalom. Bez ikakve ideje i koncepcije.

Navijači Crvene zvezde u velikoj meri se sramote onoga što njihovi ljubimci igraju. Od najavljivanog napada na vrh Evrolige, do toga da je pravo pitanje mogu li ikoga da pobede?

Odbrana je strana reč za igrače ‘crveno-belih’, a požrtvovanost tek nije pojam koji oni poznaju.

I na samom kraju postavlja se jedno vrlo logično pitanje – Da li je zapravo bilo do Duška Ivanovića?

Čini se da nije.

208
33
8 Komentara
  1. Problem je isti koji je uvideo i Pešić zato je odstranio Tea,koji ne poštuje trenera a i treninge verovatno,.Neko spomenu da veliki klubovi ne menjaju olako trenere -očigledno Zvezda nije veliki klub.

    0
    0
    Odgovori
    • Covic,kao i svake godine i pogrešno uz dzakove uludo bačeni para.Zvezdi bi bilo mnogo bolje da mu se zahvali,a ne da tera svoju decu kao što je Saša Obradovic

      9
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter