0
Evroliga

FOTO: Starsport

IVANOVIĆ IMA NOVI KLUB: Zbog poraza u Evroligi otišao iz Zvezde, a sada debituje protiv Partizana!

Objavljeno: 30.10.23 u 17:20

Videćemo kako će se ovoga puta snaći

Baskonija je najavila značajne promene na trenerskoj klupi nakon neuspešnog početka sezone. Đoan Penjaroja je dobio otkaz nakon nekoliko neuspešnih utakmica, a njegov naslednik je dobro poznato ime – Duško Ivanović.

Ivanović, čija karijera je obeležila uspehe u Baskoniji, vraća se u klub da ponovo preuzme ulogu trenera. On će predvoditi tim do kraja tekuće sezone. Ivanović je već imao uspešne periode u klubu, osvojivši tri ACB lige, četiri Kupa kralja i jedan Superkup tokom svoje karijere u Baskoniji.

Ovaj iskusni crnogorski trener prelazi iz Crvene zvezde, donoseći sa sobom bogato iskustvo u Evroligi i Endesa ligi. Njegovo imenovanje dolazi nakon što je klub rešio da prekine saradnju sa Penjarojom zbog loših rezultata i nezadovoljavajuće igre tima.

Ivanović će se uskoro zvanično predstaviti kao novi trener Baskonije i započeti svoj rad sa ekipom. Očekuje se da će njegovo iskustvo i stručnost doprineti poboljšanju performansi tima i povratku na pobednički put.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter