0
Evroliga

Foto: Printscreen/YouTube

AGONIJI BASKONIJE NEMA KRAJA: Čima Moneke propušta meč sa Partizanom!?

Objavljeno: 30.10.23 u 14:20

Srpski tim ovo mora da iskoristi

Košarkaši Partizana u petak gostuju ekipi Baskonije u okviru 6. kola Evrolige. Četa Željka Obradovića je u prethodnom kolu slavila protiv Crvene zvezde i najavila izlazak iz krize rezultata na startu sezone.

Sa druge strana, španski tim ne liči na ekipu iz prošle sezone. Porazi se ređaju kao na traci a veliki problem predstavljaju i povrede mnogih igrača. Nešto ranije, pojavila se vest da je sjajni bek Baskonije, Markus Hauard, zadobio povredu leđa, zbog koje će vrlo moguće propustiti duel sa „crno-belima„.

Da stvar bude još gora, ovaj meč bi mogao da propusti i najbolji igrač tima, Čima Moneke. Nigerijac je u duelu sa Andorom, osetio nelagodu u predelu kuka, zbog čega je proveo svega 9 minuta na parketu.

 

 

Pored ubitačnog dvojca, sa povredama se muče još:  Nikos RogavopulosKalifa DiopDeni Dijaz Nik Menion. Bilo kako bilo, čini se da je Partizan u sjajnoj poziciji da zabeleži drugi vezani trijumf u Evroligi i vrati se na pozitivnu nulu, odnosno 3-3.

 

 

Standings provided by Sofascore
3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter