0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO. Starsport

SFEROPULOS PRED PARTIZAN: ‘Potpuno drugačija utakmica, iz prethodne treba da izvučemo pouke!’

Objavljeno: 29.10.23 u 14:20

‘Daćemo sve od sebe, jer nam je i ova utakmica jako važna.’

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos je pred drugi derbi protiv Partizana u ovoj sezoni istakao da je ovo potpuno drugačija utakmica i da iz prethodne treba izvuku pouke.

– Po drugi put u četiri dana očekuje nas utakmica sa istom protivnikom. Svesni smo da nas očekuje potpuno drugačija utakmica od prethodne. Iz nje treba da izvučemo zaključke. Ovo je ABA liga koja nam je jako važna. Daćemo sve od sebe, jer nam je i ova utakmica jako važna – jasan je Grk.

Pored Sferopulosa svoja očekivanja izneo je i košarkaš tima sa Malog Kalemegdana, Dejan Davidovac koji je rekao da je ova utakmica potpuno druga priča, ali je isti cilj.

FOTO: Starsport

-Pred nama je još jedna utakmica sa Partizanom, druga u kratkom periodu. Ovo je potpuno druga priča i drugo takmičenje, ali cilj ostaje isti. Pokušaćemo da izvučemo neke pouke iz prethodne, da ponovimo stvari koje su bile dobre, da korigujemo neke stvari i da dođemo do cilja, a to je pobeda koja bi nam mnogo značila – poručio je Davidovac.

Podsetimo, u okviru petog kola AdmiralBet ABA lige, košarkaši Crvene zvezde odigraće derbi protiv Partizana u ponedeljak od 20 časova. Ova dva tima već su ove sezone odigrala jedan susret, u četvrtak u Evroligi, kada su ‘crno-beli’ odneli pobedu rezultatom 88:86.

NIKOLA JOKIĆ SE BAŠ I NE BI SLOŽIO: Gober ponovo tvrdi ono što ga Džoker uporno demantuje!

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter