1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BAHAR ZADOVOLJAN NASTUPOM NA KROVU: Otkrio koliko je ozbiljna povreda Glazera, ali i šta je rekao napadaču pre meča!

Objavljeno: 28.10.23 u 21:05

Crvena zvezda slavila je na krovu u gostima IMT-u, a crveno beli su meč priveli konačnim rezultatom 

 Nakon meča, iz štaba crveno-belih rekli su sledeće.

Ovo je neverovatna utakmica. Više od 90 posto vremena smo kontrolisali sve, iz prvog udarca smo primili gol. Zadovoljan sam načinom na koji smo igrali i našim stavom. Želeli smo da što pre postignemo treći pogodak, i igramo presing. Primili smo gol iz jednog udarca, ali nastavili smo da napadamo i promašujemo“, rekao je Barak Bahar, nastavio je priču o Karsou.

„Razgovarao sam sa njim pre ove utakmive. Rekao sam da je ovo pravi trenutak da se izdigne i pokaže kvalitet. Borio se, dobro igrao, na kraju je postigao gol. Takođe, dali smo šansu trojici mladih igrača. To je bila nagrada za odličnu partiju u Lajpcigu, sa mnogo samopouzdanja. Ulili su i oni meni samopouzdanje da mogu da ih koristim. Imali smo tešku utakmicu pre tri dana i dobro je što nisam morao da koristim Ivanića i Hvana. Igrali smo sa maksimalno svežim igračima“.

Povreda Omrija Glazera je donekle pokvarila raspoloženje svima u Ljutice Bogdana.

 

„Deluje da nije ozbiljno. Moraće da uradi snimak narednih dana kako bi se videlo stanje kolena“.

14
2
1 Komentara
  1. Ovo sto zvezda igra je dno dna.Da nismo malo pre toga gledali mec barselone i reala mozda bismo i pomislili da zvezda igra dobro.Ovako videli smo ulicni fudbal gde igraci dave loptu sve dok je ne izgube.Tu prednjace Lucic i Kraso,a ostali narocito ovi iz odbrane nisu u stanju da naprave tri dodavanja vec se lopta odmah odalami napred ili vraca golmanu.Na kraju pitanje za trenera je:od cega su se odmarali neki igraci?Ovo je bila prilika da se uigra najaca postava pre tsc,a ne da se odmara deset dana.Ja ne znam koji je to sport gde igraci imaju toliki odmor.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter