0
Evroliga

FOTO: Starsport

GLAVNI ARBITAR IMPRESIONIRAN DERBIJEM: ‘Nešto neverovatno!’

Objavljeno: 27.10.23 u 14:40

‘Odneću sve emocije iz ove Arene i čuvaću ih kao uspomenu.’

Sinoć su košarkaši Partizana Crvene zvezde priredili pravu predstavu ‘Štark areni’ u okviru petog kola Evrolige. Bio je ovo prvi ovosezonski derbi, a pobedu je odneo tim Željka Obradovića zahvaljajući sjajni egzekucijama Alekse Avramovića u poslednoj deonici. 

Pored odličnog sustreta, naravno i atmosfera na tribinama je bila neprikosnovena i neverovatna, a to je potvrdio i glavni arbitar ovog susreta, Rain Perandi iz Estonije.

 –Saznao sam još sredinom septembra da ću deliti pravdu na ovom meču. Iskusiti ovu vrstu zabave i emocija koje se dešavaju u Areni, to je nešto neverovatno – istakao je.

Dodao je da je njegov sudijski tim dobio pozitivnu ocenu sa ovog meča.

– Priprema je bila identična kao za svaki meč u Evroligi. Skautrali smo timove na osnovu njihovih prethodnih utakmica, odradili smo i sastanak jutro pre meča, zbog čega smo i odsudili dobru utakmicu. Takođe je na utakmici bio i predsednik sudijske divizije, a dobili smo i pozitivnu uzvratnu ocenu o našim performansama na meču – poručio je Estonac.

Naveo je da će ovo pamtiti do kraja života.

– Sa ove utakmice… Odneću sve emocije iz ove Arene i čuvaću ih kao uspomenu, jer iskusiti ovako nešto, neverovatno je – jasan je Perandi.

TONALI IPAK NA RASPOLOGANJU TRENERU NJUKASLA: ‘Još nismo dobili saopštenje od italijanskih pravosudnih organa!’

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter