2
Evrokupovi

FOTO: FK Čukarički

TEŽAK UDARAC ZA SRPSKI FUDBAL: Čukarički primio šest golova od Fiorentine!

Objavljeno: 26.10.23 u 23:20

Ništa nije funkcionisalo u igri Brđana

U još jednom porazu koji će sigurno dugo pamtiti, fudbaleri Čukaričkog suočili su se sa brutalnom efikasnošću Fiorentine u Ligi Konferencija. Utakmica je praktično bila rešena u prvih deset minuta, kada je Lukas Beltran postigao dva gola za domaćina. Džonatan Ikone je dodao još jedan, potvrđujući dominaciju italijanskog tima.

Nakon što je Bojica Nikčević propustio priliku za rani gol za Čukarički, Fiorentina je iskoristila greške u odbrani gostiju. Ognjen Vranješ i golman Belić nisu uspeli da zaustave napade Beltrana, koji je s lakoćom zatresao mrežu. Usledila su još tri gola od strane Fiorentine, dok je Luka Subotić dobio crveni karton, ostavljajući Čukarički sa igračem manje na terenu.

Igor Matić, trener Čukaričkog, je bio primoran na promene na poluvremenu, ali ni to nije uspelo zaustaviti nadmoć domaćina. Fiorentina je nastavila da napada, dodatno povećavajući prednost. Rikardo Sotil, Lukaz Martinez Kvatra i Maksim Lopez su se pridružili listi strelaca, stavljajući tačku na veče koje će Čukarički brzo želeti da zaboravi.

Ovaj poraz znači da Čukarički nema nijedan osvojen bod nakon tri kola Lige Konferencija. Njihovo sledeće iskušenje će biti ponovni susret sa Fiorentinom, ovaj put na svom terenu u Leskovcu. Sa druge strane, Fiorentina ima savršen start sa pet osvojenih bodova.

Standings provided by Sofascore
0
0
2 Komentara
  1. Miki,kako tezak kada su svi klubovi minimum trece klase evro fudbala .Preko ledja napacenog naroda grade se stadioni za ..Ovce a on ponosan.jede Podrigusuuu,! BRAVOO!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter