0
Evroliga

FOTO: Printscreen/Twitter

ĐOKOVIĆI SU PODELJENI: Stefan i Jelena skakali od sreće posle trojke Avramovića, a evo šta je Novak uradio! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.23 u 21:55

Zanimljiva scena u Areni

U jednom od najuzbudljivijih mečeva ikada viđenih u večitom derbiju, košarkaši Partizana trijumfovali su nad Crvenom zvezdom rezultatom 88:86 u 5. kolu Evrolige. Ključnu ulogu u ovoj epskoj borbi imao je Aleksa Avramović, koji je briljirao u finišu meča.

Avramović je postigao ključnu trojku koja je prelomila meč u korist Partizana, čime je uneo vatru i strast među 20.000 navijača u Areni, uključujući i Novaka Đokovića i njegovu porodicu. Đoković je prisustvovao utakmici sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom, koji je veliki navijač Partizana.

Stefan Đoković je bio u transu zajedno sa ostatkom publike kada je Avramović pogodio odlučujući koš. U euforiji zbog pobede svog omiljenog tima, Stefan je skočio i podigao ruke uvis od radosti.

Pored njega je sedeo Novak, koji je poznat kao navijač Crvene zvezde, ali je pokazao šmekersku reakciju, aplaudirajući Avramoviću za ovaj sjajan potez na terenu. Ova utakmica će zasigurno ostati urezana u sećanju svih navijača oba kluba i ljubitelja košarke širom sveta.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели AdmiralBet (@admiralbet_kladionica)

7
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter