1
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SPEKTAKL U ŠTARK ARENI: Krcate tribine, 20 hiljada Grobara skandiralo Igoru Duljaju! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.23 u 19:45

Tu su i fudbaleri Partizana

U ovom trenutku igra se prvi večiti derbi ove sezone između košarkaša Partizana i Crvene zvezde. Rezultat na poluvremenu je 42:42. 

Imali su izabranici Željka Obradovića velikih +15 na samom startu meča, ali su se „crveno-beli“ vratiti u velikom stilu i stigli do izjednačenja.

Kao i što se očekivalo, navijači šampiona ABA lige napravili su spektakularnu atmosferu u Štark Areni. Prema zvaničnim informacijama, u hali se nalazi 20.044 navijača.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

 

Emotivna scena je viđena pre samog početka meča, kada je cela Arena bila na nogama i ogromnim ovacijama pozdravila i skandirala treneru FK Partizan, Igoru Duljaju. Sa njim su prisutni i fudbaleri kluba iz Humske, koji su došli da daju podršaku svojim kolegama.

11
1
1 Komentara
  1. Zasluzio je Igor ove ovacije jer ruku na srce, sve navijace Partizana je prijatno iznenadio neverovatnim rezultatima i pored tolikih poteskoca sa kojima se svakodnevno suocava u klubu.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter