0
Evrokupovi

head coach Zarko Lazetic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between TSC and Vojvodina at stadium TSC Arena on April 07, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SUPERLIGA VEČERAS GLEDA DVA SVOJA TIMA U EVROPI: Čukarički na najtežem mogućem ispitu, TSC ne želi da se zaustavi na jednom bodu!

Objavljeno: 26.10.23 u 10:45

Zanimljivo veče za ljubitelje srpskog fudbala.

Večeras u UEFA takmičenjima nastupaju dva kluba iz naše zemlje, vicešampion TSC, kao i finalista kupa Čukarički, gde žele da dodatno poboljšaju do sada ostavljen solidan utisak.

Lavovi dočekuju nemačkog predstavnika Frajburg pred svojim navijačima od 18.45 časova, a iako je timu sa Švarcvalda za dlaku izmakla Liga šampiona prošle godine, deluje da su ove sezone donekle slabiji, pa tim Žarka Lazetića ima čemu da se nada pred svojim navijačima.

Standings provided by Sofascore

 

Sa druge strane, Čukarički ima najteže moguće gostovanje jer putuje u Firencu, gde će na Artemio Frankiju igrati sa domaćom Fiorentinom, koja bi volela da što pre obezbedi plasman u narednu fazu. Meč je na programu od 21.00 čas.

Standings provided by Sofascore

 

Mečeve kao i svih UEFA takmičenja možete gledati na ArenaSport televiziji, dok RTS neće prenositi dva meča srpskih predstavnika.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter