0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

(POLUVREME) PARTIZAN IMA PREDNOST NA ‘ČIKA DAČI’: Kalulu vodi ‘crno-bele’ ka desetoj uzastopnoj pobedi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.23 u 14:52

Oprezna igra gostiju.

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca dočekao je Partizan u ovkiru zaostalog četvrtog kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 14 časova. Na odmor se otišlo rezultatom 1:0 za tim iz Humske sjajnim golom Kalulua u 34. minutu.

Prvo poluvreme:

Prvu priliku na susretu imali su domaći fudbaleri kada je Guščević u 3. minnutu oprobao svoj šut za distance, ali je lopta otišla preko gola. Nakon dva minuta uzvratio je i Partizan kada je posle kornera Saldanja koji je glavom pokušao da ugrozi gol Radničkog, ali je lopta završila pored stative.

FOTO: Starsport

U nastavku uglavnom se igralo na sredini terena, oprezno i čekalo se na pad koncentracije ili neku grešku kako bi se ugrozio gol. Nova šansa za tim iz srca Šumadije bila je u 17. minutu kada je lopta došla do Bevisa koji je šutriao sa ivice kaznenog prostora, ali je Jovanović bio na mestu i zaustavio udarac.

FOTO: Starsport

Ponovo je pretio domaćin u 25. minutu kada je mladi Guščević ponovo okušao svoj šut za distance, ali je ponovo Jovanović bio na visini zadatka i sprečio eventualno vođstvo Radničkog. Posle prve akcije ‘crno-beli’ dolaze do prednosi preko Kalulua u 34. minutu, a ovom je kumovao Saldanja koji je vešto uzeo loptu na sredini terena, pustio pas u prostor na desnoj strani, a Kalulu je ušao u kazneni prostor, opalio i Leković je bio nemoćan.

Do kraja prvog dela nije se menjao rezultat pa su fudbaleri Partizana otišli na odmor sa golom prednosti od 1:0.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter