0
Tenis

FOTO: Starsport

IZRAEL MOLI ĐOKOVIĆA ZA POMOĆ: Srbin može biti ključ za oslobađanje dečaka!

Objavljeno: 23.10.23 u 19:44

Nadamo se da će ova priča imati srećan kraj.

Pre više od dve nedelje, teroristička organizacija Hamas napala je držau izrael, i od tada neprestano traju sukobi, a preko 200 nedužnih građana zarobljeno je unutar pojasa Gaze.

Jahel Vilan, ambasador Izraela u Srbiji, poslao je potresnu poruku najboljem teniseru svih vremena. Mali Ohad, veliki fan Novaka Đokovića, otet 7. oktobra, a danas slavi svoj 9. rođendan, a najboljem teniseru svih vremena upućena je jaka poruka.

„Ovaj izraelski dečak po imenu Ohad je tvoj veliki obožavalac. Veoma voli sport i igra tenis nekoliko puta nedeljno. Nažalost, ne više. Teroristi Hamasa su ga kidnapovali 7. oktobra. Danas mu je 9. rođendan i verovatno je sam u nekoj mračnoj sobi u Gazi. Zamolili bismo te da mu pošalješ čestitku za rođendan i podržiš bezuslovno oslobađanje svih talaca koje drži Hamas, uključujući više od 30 beba i dece“, navedeno je u poruci koju su Izraelci uputili Đokoviću.

6
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter