3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SKANDAL U SUBOTICI: Duljaj i Mening imali žestok sukob! (FOTO)

Objavljeno: 20.10.23 u 23:00

Haos.

Fudbaleri Partizana su ostvarili pobedu nad subotičkim Spartakom rezultatom 3:0 i tako ostvarili deveti trijumf u nizu što je malo ko očekivao. Međutim, dobra partija ‘crno-belih’ je pala u drugi plan pošto su se Igor Duljaj Kvinsi Mening sukobili na klupi za rezervne igrače.

FOTO: Starsport

Do eskalacije sukoba nije poznato zašto je došlo, ali Mening nije proveo ni minut na terenu, pa je možda i to razlog njegove ljutnje.

FOTO: Starsport
7
5
3 Komentara
  1. Videti Igora ovako je stvarno ne zamislivo, sta mu je Mening rekao da bi Igor ovako odregovao !? To je taj preveliki naboj, napetost nerava koje samo sto ne eksplodiraju, vaznost meca i pobede u ovako ne normalnim uslovima koje prate Igora i njegove fudbalere od strane uprave kluba koja kao da ne postoji. Igora i fudbalere bas sad treba podrzati vise nego ikad, ostvarivati ovakve rezultate pod takvom psihozom je da covek ne poveruje. Kapu dole pred svima njima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao kod svake familije ukucani pocnu da se svadjaju kada nema novca u kuci. Druga stvar nema vecega ponizenja za fudbalera da udje u igru a sudija odsvira kraj. To Igore ti veoma dobro znas okej ukrade se koji minut cuva se steceno. Nemojte drvlje i kamenje na Meniga covek je rodjen i radio je na Zapadu plata na vreme kao i premije. Ostali cute i igraju ali i pored pobeda vidi se da dobijamo utakmice malo na srecu i na greske protivnika igramo sa pola zalaganja a to sve zbog revolta zbog novca koji nije na vreme i deli se na kasicicu. Menig je nas najbrzi igrac koji je to pokazao dosta puta i iz te brzine postizao je golove odlucijuce zaboravili ste to. Asano otisao Dijabate zbog istih stvari na zapadu se ne trpe lazi zbog obecanja kao kod nas. Suma isto kada je postao najbolji u timu Stanoje radi hira ga otera. Nasi navijaci su principijalni i dok se ne iskipa ova garnitura uprave nece ih biti na nasem jugu stadiona. Eee drugari dali mozete zamisliti kako je bilo 70, 80,pa i 90 godina na nasem stadionu zivelo se da gledamo ljubimce koji su izgarali i pretvarali izgubljeno u pobede. Klub mora u privatne ruke setite se Bugarskoga Ludogoreca gazda placa na vreme i nema problema uspesi se redjaju. Ova uprava se jako plasi smene zbog odgovornosti ali to je neizbezno mora ce da opravdaju svaki cent kao i za promasene investicije. Ziveo nam nas klub Partizan stacemo na noge uskoro kada se ponovo bude cuo huk sa vatrenoga juga, ljudi to vi mladi navijaci niste doziveli koza nam se jezila od srece i zadovoljstva. Nas vatreni jug je ipak bio i ostace najveci stimulans za fudbalere i kada im nije islo !!!

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter