0
Evroliga

FOTO: Asvel

DOSTA DOBRO PRVO POLUVREME PARTIZANA: Asvel deluje očajno! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.23 u 20:44

Veoma sadržajno prvo poluvreme u Lionu!

Partizan je u okviru drugog kola Evrolige gostovao ekipi francuskog Asvela u Lionu. ‘Crno-beli’ su doživeli poraz u prvoj rundi Evrolige od Makabija, pa je danas pobeda bila još potrebnija.

Obe ekipe su duel otvorile pomalo konfuzno. Promašivali su se neki otvoreni šutevi, dok su neki ne preterano laki pretvarani u poene. Vidno raspoložen od samog starta bio je Zek Ledej, baš kao i Kaminski. Nakon prve deonice izabranici Željka Obradovića vodili su 13:17.

Start druge deonice ponovo je pripao srpskog predstavniku, ali je seriju ‘crno-belih’ prekinuo poenima uz faul nekadašnji NBA košarkaš, Skot. Ipak, to nije pokolebalo Partizanove igrače koji su samo nastavili da ‘melju rivala’.

Uspeli su da dođu do dvocifrene prednosti sredinom druge deonice. Anđušić je sjajno pokrenuo ekipu u momentima kada su napadi izgledali pomalo monotono. Prednost Partizana je samo rasla, pa je nakon prvog poluvremena rezultat bio – 29:43.

 

 

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter