4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BEOGRAD U BOJAMA IZRAELA: Trener Crvene zvezde podelio sliku iz srpske prestonice! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.23 u 08:40

Šef struke crveno-belih, mislima je uz svoj narod.

Otadžbina trenera Crvene zvezde, Baraka Bahara, u proteklih par dana našla se na udaru terorističke organizacije Hamas, pa je u toj zemlji i zvanično proglašeno ratno stanje.

Tako je šef struke crvneo-belih, najpre podelio video na svom Instagram nalogu, a potom je objavio sliku iz Beograda na kojoj se vidi zgrada u bojama zastave Izraela.

FOTO: Screenshot/Instagram

Podsećamo, Bahar pred i nakon meča sa Radničkim 1923 nije davao duže izjave, a na utakmici je nosio crni flor vezan oko ruke.

7
7
4 Komentara
  1. U svakoj zemlji pa tako i u našoj Srbijici postoje polumozgaši koji se predaju trenutnim trendovima.Danas je “in” podržavati terorističku tvorevinu zvanu Izrael koja već 70 godina satire Palestince na njihovoj rodjenoj zemlji..

    2
    1
    Odgovori
    • Ta tvoja slobodna Palestina je 1999 godina ustala protiv nase SRJ sa parolama podrske bombardovanju. U isto vreme, narod Izraela je izasao na ulice sa parolama ‘stop bombardovanju’! Za tebe i maloumnog Rodoljuba iznad u komentaru.

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter