1
Domaći fudbal

Osman Bukari Crvena Zvezda - Napredak, Superliga Srbije fudbalska utakmica 6.8.2023. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVOSTI: Poznato je stanje Bukarija – Evo o kakvoj povredi je reč!

Objavljeno: 11.10.23 u 23:18

Malo dobrih vesti za ‘crveno-bele’.

Navijace Crvene zvezda danas je pogodila vest o povredi verovatno i najboljeg igrača u ovom momentu, Osmana Bukarija. Objavljeno je da on neće nastupiti za nacionalni tim Gane, što je izazvalo veliku zabrinutost kod ‘Delija’.

Crvena Zvezda’s Osman Bukari in action during Serbian Super League football match between Crvena Zvezda and Novi Pazar in Belgrade, Serbia, on Sept. 2. 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

Ipak, vesti su dobre. Povreda postoji, ali je ona dosta slabije prirode, a za nacionalni tim neće igrati iz predostrožnosti, prenosi Telegraf. Bukari se nalazi u sjajnoj formi i od starta sezone ‘teroriše’ mreže rivala, pa bi eventualna povreda bila veliki udarac za Crvenu zvezdu.

Pred Zvezdom su dueli sa Lajpcigom i Jang Bojsom, a zatim i sa Mančester sitijem, a u svim tim duelima Bukari će biti od velike važnosti.

19
4
1 Komentara
  1. A bas bude moralo bez njega ,Mitrović treba da igra na tij strani mjesto njega .Mitrović se unistava na lijevom krilu kao izraziti dešnjak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter