0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

GDE JE I ŠTA RADI EDMUND ADO?: Pojačanje koje je mnogo obećavalo! (FOTO)

Objavljeno: 11.10.23 u 17:20

Crni dani za igrača Zvezde.

Na leto se mnogo obećavalo kada je u klub kao šef stručnog štaba došao Barak Bahar, a najviše sa novim pojačanjima. Izarelac je sklonio neke od miljenika navijača, a u klub doveo igrače vrhunskog kvaliteta, koji se očigledno još uvek nisu uigrali. Onaj koji je dosta obećavao je Edmund Ado, fudbaler koji je stigao iz subotičkog Spartaka.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ovaj 23-godišnji igrač iz Gane je koštao tim iz Ljutice Bogdana oko 400.000 hiljada evra, a na vernost klubu obavezao se četiri godine. Takođe, njegova zarada na godišnjem niovu iznosi 15.000 evra, ali Ado očigledno voli kako naš narod kaže ‘hleba bez motike.

Odigrao je nekoliko pripremnih susreta i od tada ništa. Još uvek nije upisao nije zvaničan nastup za Crvenu zvezdu, a još uvek se nijednom nije našao u protkolu za neku utakmicu. Izgleda da Barak Bahar očigledno više ne računa na njega i da nije zadovoljio kriterijume koje je postavio, ali se još uvek ne zna njegova sudbina.

FOTO: Starsport

Letos su bile špekulacije da bi Ado mogao na pozajmicu u Novi Pazar ili nazad u Spartak, međutim do toga nije došlo pa je reprezentativac Gane ostao u Ljutice Bogdana. Sezona se tek zahuhtala i ima još puno utakmica da se igra, naročito ako Zvezda prezimi u Evropi, pa ima šansa i za njega u nekim slabijim utakmicama, ili čak možda Izraelac planira kao kup igrača.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter