1
Košarka

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ O NOVIM POJAČANJIMA: ‘Nećemo dovoditi igrače po svaku cenu!’

Objavljeno: 11.10.23 u 16:35

‘Ja insistiram da u ovom timu ima kvaliteta.’

Trener Partizana, Željko Obradović govorio je za Sport Klub o potencijalnim pojačanjima koji bi obukli ‘crno-beli’ dres. Istakao je da se ništa nije novo dogodilo i da neće dovoditi igrače po svaku cenu.

-Strašno bih voleo da vam kažem nešto novo, ali nemam ništa da vam kažem. Ništa novo se nije dogodilo, sve je isto kao i poslednji put kada sam pričao o tome. Ne žurimo i nećemo dovoditi igrače po svaku cenu. Ako se na tržištu pojavi igrač za koga mi mislimo da može da pomogne timu i donese mu kvalitet, mi ćemo reagovati. Ja insistiram da u ovom timu ima kvaliteta, ali sve je to stvar glave i da se to prikaže na terenu – poručio je Žoc.

Njegovi izabranici su doživeli poraz od Makabija, ali su popravili utisak u susretu protiv Krke.

-Proces je i uvek će biti proces. Uvek ima pozitivnih i negativnih stvari, mada ne bi bilo dobro da ih bude negativnih kao što je bilo u Tel Avivu. Svi su zdravi, manje više je sve u redu – zaključio je Obradović.

4
1
1 Komentara
  1. sa tim forsiranjem neupotrbljivog Koprivice, koji baš nimalo nije napredovao. Kaminski – drvo. Smajli ne može ni približno kao Lesor. Šta radi Obradovic, nedostaje nam centar !?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter