0
Košarka

Crvena Zvezda's John Holland gestures during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HRABRI DŽON HOLAND IZ SKLONIŠTA U IZRAELU: Neću da lažem, ovde je jezivo, ali ovo je moj drugi rat u kome sam! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.23 u 10:04

Izdrži momčino, biće sve to dobro.

Džon Holand, prošlogodišnji košarkaš Crvene zvezde, a sada član Hapoela iz Tel Aviva, u skloništu u Izraelu je, gde se nalazi nakon napada Hamasa na teritoriju pomenute zemlje. Bek se javio putem Instagrama.

„Trenutno sam u Izraelu. Počelo je neko bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za skloništa, zbog kojih smo morali da uđemo u njih. Ako pogledate ulice, prilično su prazne. Zaista, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš da čuješ bombe, čak i da osetiš neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u našoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično, prilično je jezivo, neću lagati“, poručio je 34-godišnji košarkaš u objavi na Instagramu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Quijote de la Bronx (@mrhollandsopus)

Ovo je drugi rat koji je uhvatio portorikanskog košarkaša od kako je u Evropi.

„Ovo je zapravo drugi rat u kojem sam bio. Bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu, ali to je bilo drugačije jer ne osetiš to. Ne osetiš stvarno bombe kao što osećaš ovde, osećaš bombe koje eksplodiraju. Dakle, najmanje reći dan je bio zanimljiv i videćemo šta će biti sutra. Govore o treningu. Ne mislim da ćemo trenirati. Ne znam šta će se desiti, ali znate, samo snimam ovo jer, eto, možda… Znate… Ali, da, to je otprilike sve od mene trenutno. Siguran sam. Osećam se relativno sigurno. Dakle, to je život. Javiću vam se ponovo„, dodao je Holand uz osmeh.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Quijote de la Bronx (@mrhollandsopus)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter