0
Evroliga

PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

KO ĆE BITI ŠAMPION EVROLIGE? Izašla lista favorita za titulu, evo gde su Partizan i Crvena zvezda!

Objavljeno: 05.10.23 u 16:11

Čeka nas izuzetno zanimljiva sezona

Poznati košarkaški portal „Jurohups“ nedavno je objavio svoju listu najboljih ekipa Evrolige pred početak nove sezone. Kriterijumi koje su koristili obuhvatali su kvalitet timskog sastava, hemiju među igračima, istorijski status kluba, transferne aktivnosti pre početka sezone, kao i predviđanja i ciljeve koje su klubovi postavili pred sebe.

Prema njihovoj oceni, na vrhu liste nalazi se ekipa Real Madrida. Ova španska ekipa je očarala stručnjake Jurohpsa svojim impresivnim sastavom, uigranošću igrača i ambicijama za novu sezonu.

Na šestom mestu nalazi se ekipa Partizana, dok je Crvena zvezda smeštena na 11. poziciju prema ovom portalu. Top 10 su otvorili Panatinaikos i Barselona, koji se dele devetu poziciju. Na šestoj poziciji nalaze se Fenerbahče, Partizan i Makabi, dok se na petoj poziciji nalazi ekipa Efesa.

Prema Jurohupsu, četvrtu poziciju zauzima Olimpija iz Milana, dok su treći Olimpijakos, drugoplasirani Monako i branilac trona, ekipa Real Madrida. Sa druge strane, na začelju liste nalaze se ekipe koje su tamo bile i na kraju prošle sezone – Alba, Asvel i Bajern.

Nova sezona Evrolige startuje večeras od 19 časova. Prvi meč Crvene zvezde je protiv Asvela, dok će se sat vremena kasnije košarkaši Partizana suočiti sa ekipom Makabija u Tel Avivu. Očekuje se uzbuđenje, rivalstvo i sjajna košarka, dok će navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekivati uspon svojih omiljenih timova na rang listi tokom ove uzbudljive sezone Evrolige.

3
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter