2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BAHAR NAKON REMIJA: „Nisam zadovoljan kad ne pobedimo“!

Objavljeno: 04.10.23 u 23:32

Nije bio zadovoljan otvaranjem drugog poluvremena trener „crveno-belih“

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv Jang Bojsa 2:2 pred punom Marakanom u meču drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Poveo je srpski tim u finišu prvog poluvremena golom Ndiajea ali je sve to prosuo u prvih 15 minuta nastavka meča. Gosti su stigli do preokreta posle penala u 61. minutu da bi konačan rezultat postavio večeras sjajni, Osman Bukari golom u 88. minutu utakmice.

Šef stručnog štaba šampiona Srbije, Barak Bahar, rekao je da je loše otvaranje drugog poluvremena koštalo njegov tim trijumfa.

Nismo dobro počeli drugo poluvreme. Tražio sam da igraju visoko, da pritiskaju protivnika. Primili smo gol nesrećno, ali to je fudbal. Srećan sam igrom u poslednjih 30 minuta, igrali smo do kraja i mogli da pobedimo – rekao je Bahar.

 

 

Zahvalio se navijačima na sjajnoj podršci.

 Nisam zadovoljan kad ne pobedimo. Naročito ne u utakmici koju je trebalo da dobijemo. Ali to je fudbal, nekad treba sreće da se napravi razlika. Imali smo dobre šanse. Publika nas je nosila, posebno u lošim momentima. Hvala im na podršci – izjavio je Barak Bahar.

Zvezda naredni meč u najelitnijem evropskom takmičenju igra sa Lajpcigom u Nemačkoj 25. oktobra.

 

Standings provided by Sofascore
1
2
2 Komentara
  1. Zvezda,tek zadnjih 20 minuta imala je tim koji treba da igra i da je okosnica a bio je i okosnica u propremnom periodu nakon cega je pocelo lutanje i mnogi igraci su izgubili sigurnost zbog stavljanja van stroja.Gdje su Kvanga,Kanga,imati pola klupe stopera a forsirati zelenog klinca ,cemu to?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne postoji dobar tim u evropi ako ne moze da izvrsi pritissk na zadnju liniju potivnika.Oni su bez problema dolazili na 30m.od naseg gola i normalno je sto smo primili golove.Samo nas je golman i sreca spasila da jos u 1.pol.neprimimo bar 2. Tek izvodjenjem dvojice najslabijih Rodica i Mitrovica i uvodjenjem novih i presingom na zadnju liniju uradili smo ono sto je trebalo od pocetka.Ne moze jedan igrac u spicu da zadrzi zadnji red da iznosi loptu i sva odgovornost za takav promasaj pada na trenera.Ocigledno se je uplasio protivnika i podcenio svoje igrace.Ne pise se dobro u derbiju sa ovakvom taktikom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter