0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA O PAKLU ZVEZDINOG TUNELA: ‘To su mi najtežih 100 koraka u karijeri!’

Objavljeno: 04.10.23 u 15:30

‘Da biste došli do terena morate da prođete kroz tunel i pravi pirotehnički pakao koji prave Zvezdini navijači.’

Čuveni tunel Crvene zvezde malo koga ostavlja ravnodušnim, naprotiv ostavlja led u žilama. Atmosferu koju prave navijači tima iz Ljutice Bogdana natera protivničke fudbalere na strah i da već pre izlaska na terenu iskažu strahopoštovanje prema popularnim ‘Delijama’.

Taj osećaj verovatno mora da se doživi, ali je uspeo nekako da prepriča bivši igrač Partizana, Goran Obradović koji je istakao da su mu to najtežih 100 koraka u karijeri.

– Da biste došli do terena morate da prođete kroz tunel i pravi pirotehnički pakao koji prave Zvezdini navijači. Napravite najtežih 100 koraka u karijeri. Tunel ide ispod Zvezdine tribine, ispod “delija”, najtvrđih i najžešćih Zvezdin ultrasa. Od zaglušujuće buke ne može ništa da se čuje – poručio je on.

Navodi da su igrači Jang Bojsa u gorem položaju nego tim iz Humske na večitim derbijima.

– Velika je razlika da li ćete da izađete iz ovog tunela u dresu Jang bojsa ili Partizana. Zašto? Na derbijima je pola stadiona uvek bilo za mene. U slučaju Jang bojsa imate ceo stadion protiv vas. Da li je tunel zastrašujući? Pre svega dužina tunela povećava pritisak na igrača svakim korakom. Srce ti skoro padne u gaće – jasan je Obradović.

4
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter