0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GLAZER JASAN: ‘Ne plašimo se nikog, cilj je da prezimimo u Evropi!’

Objavljeno: 04.10.23 u 12:25

‘Biće dobra utakmica, nadam se i pun stadion, to nam je potrebno.’

Šampion Srbije večeras prvi igra Ligu šampiona ove sezone na svojoj ‘Marakani’ večeras od 21 čas protiv Jang Bojsa. Tim iz  Ljutice Bogdana je ovogodišnje izdanje najelitnijeg evropskog takmičenja započeo porazom od Mančester sitija 3:1, a čuvar mreže ‘crveno-belih’ Omri Glazer naveo je za B92 da je to bila izuzetno zahtevna utakmica.

Izuzetno zahtevna utakmica, jer se konstantno nešto dešavalo, ali to je igra Mančester sitija. Svi su kao roboti, tačno znaju gde treba da se kreću, bukvalno taktička perfekcija. Imao sam dosta posla, znači takva utakmica za iskustvo neverovatno – istakao je.

Izraelac je nažalost bio glavni krivac kod drugog pogotka kada je loše procenio let lopte, a rekao je da se ne opterećuje time i da ide dalje.

-Sve pomalo, ali šta je tu je. Greške zaboravljam brzo i ne opterećujem se njima – dodao je on.

Nada se punom stadionu.

-Pratim fudbal, tako da ih i načelno znam u smislu toga ko su najbolji igrači, ali smo prethodnih dana radili analize, tako da smo sad u potpunosti upoznati s njima. Biće dobra utakmica, nadam se i pun stadion, to nam je potrebno – kazao je Omri.

Cilj je evropsko proleće.

-Borićemo se u svakoj utakmici da pobedimo. Videli ste i protiv Sitija u Engleskoj da smo vodili na poluvremenu. Jednostavno, ne plašimo se nikog. Cilj je da prezimimo u Evropi, videćemo u kom takmičenju – poručio je izaelski golman.

Sviđa mi se život u Beogradu.

-Beograd je odličan, zaista uživam u gradu sa suprugom. Što se tiče saigrača, moram da izdvojim Marka Stamenića, ali sa svima imam sjajan odnos. Recimo da se s njim najviše družim van terena – zaključio je Glazer.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter