0
Košarka

FOTO: Starsport

MIJAILOVIĆ OTKRIO DA LI ĆE BITI JOŠ POJAČANJA: ‘To zavisi od…’

Objavljeno: 28.09.23 u 19:55

‘Nećemo dovoditi po svaku cenu.’

Prvi čovek ‘crno-belih’, Ostoja Mijailović je danas na konferenciji za štampu posle održane sednice Skupštine Partizana otkrio da li će doći još neko pojačanje. On je istakao da to ne zavisi od njega i da prelazni rok za njih još nije gotov i da će dovesti jednog, eventualno dva igrača.

 -Mi nismo završili naš prelazni rok, mi ćemo dovesti jednog igrača, eventualno dva, ali to zavisi od Zorana Savića. Nećemo dovoditi po svaku cenu, ti igrači moraju da se uklope u ambicije i mozaik koji sklapa Željko Obradović, ne treba da silimo. Momci koji su otišli, želim da se zahvalim, izabrali su dosta veće ugovore, to znači da je Partizan dobar izbor za igrače, gde igrači postižu cenu na tržištu, a neki poput Pantera, Ledeja, Nanelija su ostali, gde je Partizan napravio mogućnost da ostane – poručio je Ostoja.

Podsetimo, ‘crno-beli’ dres su ovog leta obukli Doužer, Kaminski, Jaramaz, Ponitka, dok su šampiona ABA lige napustili Lesor, Madar, Papapetru Eksum.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter