0
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter (R) and Branko Lazic during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VREME JE ZA SPEKTAKL: Otkriveni termini prva dva večita derbija u sezoni!

Objavljeno: 24.09.23 u 22:11

Cela Evropa će gledati ove mečeve

Nova sezona ABA lige se bliži, a navijači Crvene zvezde i Partizana jedva čekaju da ponovo uživaju u rivalstvu ova dva kluba. ABA liga je objavila raspored prvih pet kola, a u centru pažnje su susreti „večitih“ rivala.

Crvena zvezda će započeti sezonu tako što će se susresti sa Igokeom u subotu, 30. septembra, s početkom u 20 časova, a meč će biti odigran na gostujućem terenu.

S druge strane, Partizan će svoju prvu utakmicu odigrati protiv Mornara u ponedeljak, 2. oktobra, s početkom u 19 časova, na svom terenu.

Najviše uzbuđenja iščekuje se u petom kolu kada će se „večiti“ rivali, Crvena zvezda i Partizan, suočiti. Taj spektakularni meč zakazan je za ponedeljak, 30. oktobra, s početkom u 20 časova.

Još jedan dodatni razlog za uzbuđenje je činjenica da će se ova dva tima susresti i u istom kolu Evrolige, samo četiri dana ranije, a Partizan će biti domaćin oba meča. Evropski susret zakazan je za četvrtak, 26. oktobra, s početkom u 20:30 časova.

Očekuje se da će navijači oba tima napuniti tribine i stvoriti nezaboravnu atmosferu tokom ovih sudara „večitih“ rivala u oba takmičenja.

7
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter