0
Fudbal

FOTO: Screenshot

CRNAC U DRESU SRBIJE: Zečević bi mogao da bude naredni Piksijev džek-pot! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 24.09.23 u 20:33

Ovakav talenat ne sme da nam promakne

Termin naturalizacije igrača postaje sve učestaliji, a to se ne odnosi samo na košarku. Upoznajte Luisa Zečevića-Džona, 15-godišnjeg fudbalera koji igra na poziciji krilnog napadača i trenutno je član prestižnog kluba, Arsenala.

Iako biste možda pretpostavili drugačije, Luis Zečević-Džon je igrač srpskog porekla, a njegova priča izaziva interesovanje na internetu i među sportskim zaljubljenicima. Ovaj mladi talent možda bi mogao da bude kandidat za budući srpski nacionalni tim.

Zečević-Džon ima majku Srpkinju i oca Engleza, što ga čini prikladnim kandidatom za reprezentaciju obe zemlje. Već sada je privukao pažnju, primajući pozive za U18 selekciju Engleske. Impresivno je da je, iako ima samo 15 godina, već stigao da se dokaže u U18 timu Arsenala.

Ovog leta, u partnerstvu s bivšim fudbalerom Perom Mertezakerom, koji sada obavlja funkciju direktora mlađih kategorija u Arsenalu, Zečević-Džon je potpisao dvogodišnji stipendijski ugovor sa klubom. Ovaj mladi talenat takođe ima sponzorski ugovor sa svetskom kompanijom „Najk“, što samo naglašava njegov potencijal.

Zečević-Džon je pokazao svoju strast prema fudbalu još od ranog detinjstva, a čak je i kao sedmogodišnjak znao nešto više o svetu oko sebe, što je privuklo pažnju medija. Njegova budućnost u svetu fudbala je svetla, a mogao bi postati ponosan član srpske fudbalske reprezentacije u godinama koje dolaze.

11
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter