0
Košarka

Nemanja Nedovic (L) and Head coach Dusko Ivanovic during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„IMAMO NAJBOLJU EKIPU U ISTORIJI ZVEZDE“: Nedović najavio napad na trofeje!

Objavljeno: 23.09.23 u 12:47

„Kada dođe momenat budeš spreman.“

Košarkaši Crvene zvezde, danas će od 15.45 odigrati utakmicu sa Žalgirisom, a domaćin je Kipar, gde se održava ovaj prijateljski turnir. Crveno-beli su juče poraženi od Makabija iz Tel Aviva nakon čak 2 produžetka, rezultatom 112:109.

Nakon prvog, a pred drugi duel, svoje utiske pred predstojeću sezonu izneo je Nemanja Nedović, koji je govorio prvo o zdravstvenom biltenu.

– Svi će biti na raspolaganju za početak sezone, nisu ozbiljnije povrede. Radujemo se povratku njih dvojice, jer nam puno znače za organizaciju igre – rekao je Nedović za Meridian sport.

Srpski košarkaš se potom osvrnuo i na novajlije koje su stigle među crveno-bele.

– Sigurno da sam jedva čekao da zaigram sa Šabazom, sa Teom sam igrao u reprezetaciji. U ovih par pripremnih utakmica nismo provodili mnogo vremena na parketu. Nadam se da ću u budućnosti imati više prilike da igram sa njim, što olakšava posao. Sa Belim (Bjelicom) sa mogo dobar prijatelj isto, njemu treba vremena da uđe u takmičarski ritam, ali kvalitet je tu i vidljiv je. Zadovoljan sam, mislim da smo na svakoj poziciji popunjeni sa po dva kvalitetna evroligaška igrača. Na nama je da iskoristimo sutrašnju utakmicu i u nedelju prvu zvaničnu kako treba – istakao je srpski košarkaš, a potom je govorio i o ambicijama crveno-belih za narednu sezonu:

– Mislim da ove godine imamo najbolju ekipu u istoriji Crvene zvezde, što dosta govori o našim ambicijama u Evropi, a o domaćim takmičenjima ne želim ni da komentarišem, rekao je on.

Nedović se na kraju osvrnuo i na svoju formu.

– Hvatam zalet, kao i cela ekipa, ovo su pripremne utakmice. Noge su teške, radimo naporno. Jedostavno kada radiš i pripremaš se za nešto svaki dan, kada dođe momenat budeš spreman. Nadam se da ćemo to na početku sezone pokazati.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter