0
AdmiralBet ABA Liga

ilustracija, illustration, grobari navijaci fans supporters flags zastave, General overview, total, Dante Exum during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN PRODAJE POSLEDNJE SEZONSKE KARTE: Crno-beli objavili detaljne informacije!

Objavljeno: 22.09.23 u 09:33

Očigledno se sprema novi rekord.

KK Partizan je nakon istorijske sezone u kojoj je prodato oko 11.500 sezonskih karata, na pragu novog rekorda. Naime, čak oko 96% navijača, obnovilo je svoju pretplatnu kartu i za novu sezonu, o čemu smo pisali OVDE, dok će slobodna prodaja početi danas u 15 časova.

Ipak, zbog kapaciteta, ali i ostavljanja mogućnosti dnevnih ulaznica, KK Partizan je odlučio da u slobodnoj prodaji plasira 2000 sezonskih karata. Od toga, 1000 će se prodavati na prodajnim mestima, dok će isto toliko biti dostupno online.

FOTO: KK Partizan

Prodajna mesta su Štark Arena, Dom Omladine, TC Rajićeva Efinity.

Morali su crno-beli da budu obazrivi, pa nisu želeli da u slobodnu prodaju veći broj sezonskih ulaznica. Razlog za to je potencijalna selidba u halu Aleksandar Nikolić u nekom od mečeva ABA lige, što se dogodilo u par navrata prethodne sezone.

17
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter