0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@Fradi_HU

ŠILJA REŠIO SVE DILEME U FRADIJU: Zeleno-beli ipak rutinski protiv Čukaričkog!

Objavljeno: 21.09.23 u 20:44

Pali su Brđani u Budapeštu.

Čukarički gostuje Ferencvarošu u mađarskoj prestonici, a meč su izgubili rezultatom 3:1.

Čukarički igra svoju prvu, istorijsku, utakmicu u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, a tim sa Banovog brda danas od 18:45 časova pokušaće da pomrsi konce Ferencvarošu, Dejana Stankovića.

Brđani u prvi meč Lige konferencija ulaze osokoljeni pobedom nad najkvalitetnijim timom srpskog prvenstva, Crvenom zvezdom, pa će na krilima tog rezultata pokušati da iznenade još jednog velikana.

FERENCVAROŠ (4-2-3-1): Dibuš – Botka, Mae, Sise, Ramirez – Makreckis, Abu Fani – Markinjos, Zakarjasen, Ovusu – Varga.

ČUKARIČKI (4-3-3): Samurović – Stevanović, Subotić, Vranješ, Tošić – Sisoko, Docić, Kovač – Nikčević, Adetundži, Ivanović.

Iako je domaćoj ekipi poništen gol, prvi do pogotka su stigli gosti iz Beograda, koji su preko Đola Ivanovića poveli iz njegove druge velike prilike.

Ipak, naivnost nekadašnjeg igrača Partizana koštala je skupo brđane, jer je Ivanović „nagazio“ rivala, ali je nakon gledanja VAR snimka, penal poništen.

Svega par minuta kasnije, isti akteri su bili umešani, a strelac gola za Čuku je skrivio jedanaestreac nad Ovusuom, što je Dekiju Stankoviću dalo prilično olakšanje.

Sa bele tačke, fantastični Varga je potpuno bacio Samurovića u pogrešnu stranu, što je dovelo zeleno-bele do izjadnečenja.

U sedmom minutu nadoknade Ovusu je sjajnim udarcem pronašao prostor, i doveo svoj tim u vođstvo.

U drugom delu, nisu igrači sprskog predstavnika prikazali previše, a dodatno je prednost uvećao Fradi, jer je Šilja Pešić svoj povratak na teren obeležio sjajnim pogotkom.

Meć je priveden kraju bez većih prilika na obe strane.

 

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter