3
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

NAVIJAČ SITIJA OPLEO PO ŠAMPIONU SRBIJE: ‘Oni nisu Crvena zvezda, nego…’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.23 u 09:10

Sramne izjave.

Prošlo je dva dana od starta Lige šampiona i susreta između Mančester sitija Crvene zvezde, a strasti se još uvek ne smiruju. Naime, jedan od najvatrenijih pristalice ‘građana’ nije baš imao lepe reče za ‘crveno-bele’, rekavši da je to smeće od tima i da neće uspeti da igraju ni Ligu Evrope.

-Sto odsto sam zadovoljan rezultatom i igrom. Znao sam da će se ovo desiti. Oni nisu Crvena zvezda, nego mrtva zvezda (igra reči Red Star – Dead Star prim. aut.). Da sam ja Srbin, mrzeo bih da gledam ovo iz nedelje u nedelju. Baš su smeće od tima! Mrtva Zvezda iz Beograda, čoveče… Garantujem da neće uspeti da igraju ni Ligu Evrope, oni su s***e! – istakao je on.

Podsetimo, tim Pepa Gvardiola je savladao šampiona Srbije rezultatom 3:1, međutim nije sve išlo baš tako glatko. Zvezda je imala prednost na poluvreme, ali ipak na kraju nisu mogli da izdrže konstantne nalete protivnika i doživeli poraz.

26
39
3 Komentara
  1. Mnogo je bitno sta kaze pijano englesko govno a vi sto ovo pisete malo ste u sluzbi kod komsije evropskog i svetskog prvaka

    8
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter