1
Evrokupovi
Osman Bukari

Crvena Zvezda's Osman Bukari during Serbian Super League football match between Crvena Zvezda and Novi Pazar in Belgrade, Serbia, on Sept. 2. 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

(POLUVREME) SPEKTAKL NA ETIHADU, ZVEZDA VODI: Bukari pogodio u završnici poluvremena, Glazer heroj crveno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.23 u 21:52

Aktivan rezultat za Zvezdu.

Prvi meč u ovogodišnjoj Ligi šampiona, fudbaleri Crvene zvezde igraju u Engleskoj protiv jednog od najboljih timova na svetu – Mančester sitija. Taj susret, počeo je u 21 čas, a nakon prvih 45 minuta, srpski šampion vodi sa 0:1, pogotkom Bukarija u 45. minutu.

Maestralan je bio Omri Glazer, čuvao je crveno-bele od mnogobrojnih prilika domaćih, a vođstvo Zvezdi, donosi Osman Bukari u završnici prvog poluvremena. Iako je na početku, pogodak poništen zbog navodnog ofsajda, posle pregleda VAR-a, ustanovljeno je da je pogodak čist.

Kao što je i bilo očekivano, od prvog minuta inicijativu ima domaći tim. Prvi šut uputio je Nunješ već u trećem minutu, ali je lopta otišla daleko preko gola.

Nekoliko kornera imao je mančester siti u ranoj fazi meča, ali ih nisu iskoristili da ozbiljnije priprete crveno-belima. Uglavnom su kombinovali i nismo videli direktan centaršut iz ugla.

U 15. minutu, Glazer je sjajno intervenisao nakon što je Rodri šutirao. Najbolja šansa za Mančester siti od starta meča, viđena je u 25. minutu, kada je Haland glavom pogodio prečku.

Nova odlična odbrana Glazera, viđena je u 29. minutu, zaista je on najsjajnija karika Zvezde do sada. Domaći su odmah posle imali i korner, a izraelski golman je bio na pravom mestu.

Ubrzo nakon toga, Crvena zvezda je imala najopasniju akciju do tada, a Ederson je intervenisao nakon šuta Hvanga.

U 34. minutu videli smo čak 14. šut Mančester sitija do sada, ali je novi udarac Halanda otišao preko gola.

Domaći nastavljaju da prete, ali Glazer maestralno odoleva i nastavlja da oduševljava oko 3000 navijača Crvene zvezde koji su na Etihadu.

Prvu izmenu na utakmici videli smo već pre kraja prvog poluvremena, kada je u 44. minutu Doku zamenio Bernarda Silvu.

VOĐSTVO Zvezdi, donosi Osman Bukari u završnici prvog poluvremena. Iako je na početku, pogodak poništen zbog navodnog ofsajda, posle pregleda VAR-a, ustanovljeno je da se Bukari nije nalazio u nedozvoljenoj poziciji i crveno-beli vode sa 0:1.

2
0
1 Komentara
  1. Dajte Zvezdaši ne ložite se, Zvezda može povoljno da prodje samo ako je namešteno. Zavisi koliko je novca uloženo na domaćina. Zvezda je odavno izgubljen slučaj u sportu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter