1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

GREŠKE BAHARA OČITO VIDLJIVE: Kvalitet je kvalitet, ali ipak je dobro imati ratnika koji gine!

Objavljeno: 17.09.23 u 10:25

‘Crveno-beli’ posustali.

Dolaskom Baraka Bahara najavile su se radikalne promene i konačni iskorak u Evropi. Crvena zvezda već nekoliko godina dominira srpskim fudbalom, a dolaskom Vladana Milojevića stalni je učesnik evropskih takmičenja. Pod njegovim patronatom tim iz Ljutice Bogdana je imao 11 ratnika koji su bili u svakom trenutku da ostave srce na teren i to su radili.

Preuzimanjem klupe Zvezde od Miloša Milojeviča, Bahar je prvo doneo da odluku da skloni možda i najvećeg ratnika i miljenika navijača, tadašnjeg kapitena Milana Borjana. Doveli su ‘crveno-beli’ kvalitetne igrače poput Krasova, Hvanga, Stamenića, Glazera, da dobili su na kvalitetu, ali su izgubili nešto drugo.

Možda pojedini igrači koji su napustili Marakanu nemaju taj kvalitet koji traži Bahar, ali imaju sve što je potrebno da se dobije utakmica, a to je srce. Nekada je bolje imati u timu 11 igrača sa ne tako visokim kvalitetom, ali koji će da iskrvare do poslednjeg sekunda za svoj tim, a naravno najbolje je imati spoj kvaliteta i borbenosti.

Borjan možda nema kvalitet kao Glazer i možda i nije u formi kao što je bio, ali je on pravi vođa i ume da digne ekipa kada je to potrebno i primer je pravog kapitena.

70
32
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter