0
ATP

Novak Djokovic speaks with media during the press conference at ATP 250 Srpska Open on April 17, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

NOVAK UPERIO PRSTOM NA NADALA: ‘Tada mu je to bilo okej!’

Objavljeno: 17.09.23 u 09:15

‘Sada osećam drugačiju energiju.’

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković  dok je bio mlađi bio poznat po imitiacijama svojih koleginica i kolega i komičnim stvarima. Voleo je da zabavlja publiku, međutim, taj mladački duh je još uve u njemu, pa je to radio i na početku ovog US Opena. Jedan od onih koji su mu bili redovno na repertoaru je Rafael Nadal.

Rafi to u početku nije smetalo, dok je on bio u prednosti u odnosu na Noleta, ali sada su se stvari promenile, jer Đoković ima jedan trijumf više 30-29. Srpski teniser je za EPSN govorio o promeni stava Španca o tim imitacijama.

-Na početku karijere, kada me je razbijao na terenu, bilo mu je okej. Ali, kada sam ja počeo da dobijam neke mečeve, osetio sam da se energija malo promenila – poručio je Novak.

9
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter