1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

DULJAJ SPREMNO DOČEKUJE SURDULICU: „Nama tradicija nalaže da se uvek borimo za titulu, imamo istoriju vraćanja iz mrtvih!“ (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.23 u 17:25

Novi izazov čeka Partizan.

Partizan nakon reprezentativne pauze na svom stadionu dočekuje Radnik iz Surdulice, a šef struke crno-belih Igor Duljaj je pre meča govorio o mnogim stvarima.

Malo sam ljubomoran na košarkaše, voleo bih da je takva atmosfera kod nas na stadionu. Na nama je to da zaslužimo. Znam da vole naše igrače, njihova podrška im je neophodna“, poručio je Duljaj.

Posle šest kola, s tim da ima utakmicu manje od ostalih u vrhu, Partizan je na trećem mestu.

„Partizan i tradicija nalažu da se uvek borite za prvo mesto, bez obzira na tim i trenera. Za neke smo možda iznenađenje u ovih prvih pet kola, imali smo težak raspored, utakmice gde smo se vraćali iz mrtvih. Čak i ta utakmica protiv IMT-a je pokazala da ekipa ima karakter. Najlepša slika je posle postignutog gola Nikolića. Posle toga smo otrčali do navijača. Ovim putem ih pozivam“.

„Imali smo pauzu koja nam je prijala. Imali smo vremena da se odmorimo i pripremimo. Igramo protiv tima koji nas je prošle godine pobedio na našem terenu sa 2:1. Organizovani su pozadi, primili su samo dva gola. Malo ih postižu, ali ih malo i daju. Očekujem izuzetno tešku utakmicu u kontekstu da ako ne probijemo bedem na vreme, da će to otići u suprotnom pravcu“.

A, vrlo brzo na red stiže i večiti derbi…

„Derbi je još daleko. Sada je na redu sutrašnja utakmica. Najvažnija nam je ta protiv Surdulice“, poručio je Duljaj.

4
3
1 Komentara
  1. Ti sebe nazivas trenerom, usudjujes se da se poredis sa kosarkasima, ne samo da si balvan, nego si i bezobrazan. Navijaci ce podrzati klub, kada ne bude tebe, Vazure i Curkovica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter